N A P J A I M.
NAVIGÁCIÓ
CRYBABY BLOGJA
crybaby.gportal.hu
Sziasztok! c: Az oldal témája a blogolás, de igazából mindenfélét tervezek felpakolni rá, ami engem érdekel, vagy ami nekem fontos. Mivel szeretnék névtelen maradni, a crybaby-t használom a nevemként. Egy 21 éves, debreceni születésű, életvidám kispesti lány vagyok, infót tanulok Debrecenben, szeretem a pc játékokat, a sorozatokat (főleg vizsgaidőszakban), az állatokat; szeretek fotózni, videózni és túrázni, utazgatni. Sok minden érdekel, igazából szinte minden egy kicsit. Kíváncsi természetű vagyok, szeretek másokat meghallgatni, KLIKK TOVÁBB >>

INTERJÚ VELEM <
G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS <

 

 
TEENDŐK

Aktuális: december 31-ig.

utazgatni a nyáron 
elmenni a barátokkal a Tisza-parthoz 
új bikinit/fürdőruhát venni 
felvenni a tárgyaimat 
elkezdeni sportolni! 

ösztöndíjat szerezni 
bejárni az elméletekre is :c 
bulit rendezni a 21. szülinapomra 

jól telesíteni az összes felvett tárgyamat 
wellnessezni a barátommal *-* 
elérni és újra tartani a 60 kg-t xd 
megérteni programozást :'( 

 
OLDAL INFÓK
URL: crybaby.gportal.hu
SZERKESZTŐ: crybaby
NYITÁS: 2017.07.15.
TÉMA: blog/napló
KÓDOK: GF & saját
E-MAILcrybaby.gportal@gmail.com
Köszönöm, hogy benéztél! :)
 
BLOG
Archívum - 2017. szeptember

#21 - RÉGI BARÁT

2017.09.30. 13:42, crybaby
Címkék: grey álom
♫ ♪ Imagine Dragons - Shots (Broiler Remix)

Nem tudom, veletek milyen gyakran fordul elő ilyesmi, de velem az elmúlt 1 hónapban szinte folyton. Hosszú regény következik!!! És muszáj mostmár kiírnom magamból. Van egy gyerekkori barátom, illetve csak volt. Általános iskolában járt eggyel felettem, hívjuk Grey-nek. Akkor volt végzős, én meg 7.es. Már lassan kerek 8 éve, hogy jóban lettünk. A lány osztálytársaim folyton elvették az őszi/téli szövet sapkáját, amit amúgy mindig a fején hordott. Egyszer épp az aulában cicáztak vele a lányok, amikor "beszálltam", de mikor nekem dobták a sapit, én Greyhez fordultam és visszaadtam neki mosolyogva. Amikor rámnézett, már tudta, ki vagyok, hiszen a nővéreink nagyon jó barátnők voltak akkor. Ami mégviccesebb, hogy a nővére, Nicole pont velem egy napon született, csak 3 évvel korábban. Tehát egy a csillagjegyem Gery tesójával - mérleg -, ahogy Gerynek meg az én tesómmal. Halak. Egy iszonyatosan hangulatváltós jegy. A nővérem és az édesanyám is halak, velük éltem, nagyon meglátszottak a közös vonások rajtuk. Nehéz volt velük. Bár akkor még nem foglalkoztam annyira ilyesmikkel. 

Lényeg a lényeg, a Grey és én köztem lévő baráti viszony aznap kezdődött. Onnantól kezdve MSN-eztünk, myvipen látogattuk egymás profilját, kommentelgettünk, elhozta nekem a suliba A Karib-tenger kalózai c. filmet, aminek már 3 része is volt akkor. Kölcsön adta, hogy lemásoljam, aminek nagyon örültem, mert az egyik kedvenc filmem. Kismilliószor láttam. Sokszor sétáltunk a sulitól 1 buszmegállót, mert ő ott fordult le biciklivel, én meg onnan mentem busszal tovább. Amikor beköszöntött a tél, addigra már jócskán szívtuk egymás vérét, állandó szivatások sorozata következett, egymást fürdettük a hóban a suli udvaron meg azon kívül is. :D Vicces emlék marad. A könyvtárba is sokat jártunk le közös barátokkal. Emlékszem, nem sokkal korábban, hogy megismertem, szakított az osztálytársával. De az a fajta magába fordulás, amit korábban látni lehetett rajta, gyorsan elmúlt, legalábbis a társaságomban mindig mosolyogni láttam. Jókedvűnek tűnt. Nem is tudtam róla elképzelni, hogy igazából rosszfiú. Pedig nem 1 intője volt, de nem tudtam a családi hátteréről sokat. A lakcímét azt persze fejből tudtam. :D Volt, hogy kérdezte is hazaúton, hogy "Na, jössz velem haza?" és emellé csatolt egy olyan becenevet, ahogy soha senki sem hívott azóta sem. Olyan is volt, hogy ő akart hazakísérni, már volt lebeszélt időpontunk is, csak épp lebetegedtem, emiatt nem jött össze. :/ Pedig titkon nagyon reméltem, mégha elutasítóan is reagáltam a bókjaira, igazság szerint addigra már beleszerettem. Hiszen a vele töltött napokat nem a naplómba írtam, hanem külön borítékba, hogy tesóm véletlen se lássa, hiszen Grey nővére az egyik legjobb barátnője volt. Gimibe is együtt kezdtek el járni. Na mindegy, miközben beteg voltam, Greyjel történt valami, vagy nem tudom, kedvtelen volt, kevesebbet beszéltünk. Kicsit kifordult a korábbi magából. Elkezdett írni valami balhéról, amiért őt hibáztatták a tanárok, közben nem ő volt a hibás, nem is tudom már pontosan. De ezután már nem is írt. Tavasszal elballagott a suliból, és nem láttam többet. Nézegettem utána. Meg amikor bejött a facebook, bejelöltem, lájkoltam a képeit, akkor még kommentelgettem is, bár már egyáltalán nem annyit, mint régen. Más társaságokban mozogtunk már. Az msn megszűnt később, de mi már azelőtt végleg megszakítottuk a kapcsolatot. Az évek során rengetegszer eszembejutott, Jasontől is kérdeztem, mikor még frissen összejöttem vele, hogy nem ismeri-e véletlen. Valamiért úgy emlékeztem, abba a középsuliba járt Grey, mint Jason. De a barátom nem hallott sem felőle, sem a nővére felől soha. Még csak egymás szülinapjára sem írtunk, mert elfelejtettük, vagy csak nem tartottuk fontosnak. Majd 2016. október 21-én, a születésnapomon:

#20 - KIHÍVÁS OKTÓBERRE

2017.09.28. 00:09, crybaby
Címkék: kihívás
♫ ♪ The Neighbourhood - Sweater Weather

Ismét jelentkezem, ma már másodjára, habár éjfél elmúlt, szóval ez egy új nap. :D Lassan itt az október, és arra  gondoltam, hogy valamivel rá kéne vennem magam az írásra. Beszéltetek ezekről a kihívásokról néhányan és arra jutottam, hogy akkor én is kreálok egyet :D Részben segítségemre volt a girlmeetslife.com, de magam készítettem, átírtam a jelenlegi naptár szerint, és a kérdéseket sem mindet onnan szedtem. Csináltam angolul és magyarul is, bár nekem az alliterációk miatt jobban tetszik az angol. ;) Ha van kedvetek, csináljátok meg ti is, bár  valósznű, hogy 70%-otok már nagy részét leírta a blogjára vagy szimplán más kihívást csinál, avagy nem érdekli a dolog. Én októberben már az első napi kihívással térek vissza. :)

(angol változatért katt a "Bővebben"-re!)

#19 - AUTUMN

2017.09.27. 10:48, crybaby
♫ ♪ Ed Sheeran - Perfect

Végre elérkezett ez a jó őszies idő, amikor a sálmániások - köztük én is - melegebb ruhákban szelhetik a várost. Vasárnap a Bershkában voltam leltározni. Bár én elég ritkán vásárolok ott, akadt 1-2 jó dolog, ami valószínűleg a Glamour-napokon fog kikerülni az üzletbe. :) (De attól még mindig H&M párti vagyok inkább. Sok akció, nagy választék, számomra megfelelő minőség.) Hazafelé a barátnőimmel a levegőbe szagolva megéreztük azt a bizonyos tél-illatot. Tudjátok, az a nosztalgikus friss levegő illat, amit tél előtt szoktunk érezni. Nagyon szeretem. <3 Sosem tudtam rájönni, melyik a kedvenc évszakom, mert mindig a tavasz és az ősz között őrlődöm, de valójában őszi születésű lány vagyok, és az közelebb is áll hozzám. Ilyenkor a legjobb forró csokit inni és olvasgatni az ablakban, takaróba gubózva a hűvös miatt, mint az amerikai filmekben. (Mázli, akinek van olyan széles párkánya, vagy ha úgy van kialakítva az ablaka. De szeretnék olyat egyszer. :D)  A túrázások ideje is ilyenkor jön el. Én is nagyon szeretnék a barátaimmal elmenni a hegyekbe a közeljövőben egy hangulatos rönkházba. Ismerek párat, mert a mi családunk nagyon sokat járt kirándulni. De ez még a jövő zenéje, semmi sincs leszervezve és jelenleg nincs is rá elég spórolt pénzem. A jogsit is ideje lenne elkezdeni, szóval most nagyobb hangsúlyt kéne fektetnem a munkára. Egyébként ez az egyik ok, hogy kicsit eltűntem az utóbbi időben. Bár hála az égnek, egyáltalán nincs sok tárgyam (össz-vissz 4 kötelező + 1 hat alkalmas szabvál). Emellett könnyű munkákat vállalni, de bele kell kalkulálnom havi 2 felutazást haza Pestre és vissza. Bonyolult kicsit. :/ Azért igyekszem, hogy minden eleférjen. A KRESZ-t időhiány miatt valószínű online kurzussal fogom elkezdeni tanulni, így csak a vizsgára kell majd személyesen elmenni. Sok jót hallottam erről, nem tudom, nektek mi a véleményetek a dologról, már ha ismeritek ezt a kurzust. Továbbá, októbertől - mostmár tényleg - elkezdem a rendszeres edzést, sikerült találnom egy barátnőt, aki szintén el szeretné kezdeni és van rá ideje/félretett pénze. A női konditerem mellett döntöttünk, mert egyikünk se szereti, hahátulról stíröl egy srác vagy éppen kinevet minket. A gond már csak az étellel lesz, ugyanis nagyon nehéz megállnom az evést. :( Kellene egy jó étrend és egy adag kitartás hozzá.. Meglátjuk, hogy alakul. Október 4 és 10 között kezdek valamikor, írni fogok a fejleményekről. :D

A fejlécet végül leváltottam, és a színeket is átírtam, valamint jobb oldalt is létrehoztam egy sávot, egyelőre ennyi, mert nagyon megkedveltem ezt az egyszerű külsőt, szóval nem akartam nagyban változtatni. :) Remélem, valamennyire azért átjön az őszi hangulata nektek is. Emellett a Magamról menü bővült 1 menüponttal 'Korábbi kinézeteim' néven. c:
 

#18 - NYÁRZÁRÓ BULIHEGYEK

2017.09.21. 23:49, crybaby
Címkék: budapest buli
♫ ♪ Nirvana - Smells like teen spirit (remix)

Igen, a cím az oka (meg a suli és a meló egyébként xd), hogy alig vagyok jelen a G-Portálon és alig írok. Éreztem, hogy ez is el fog következni. :(( Viszont azért írok most, hogy elmeséljem a koncertélményem. Fish vs Supernem.

Szerda este 6 körül találkoztam a gimis legjobb barátnőmmel, Zoéval a közeli plázában. Bevásároltunk és siettünk haza, hozzánk. Igazság szerint alig volt időnk 8-ig, és én még el sem készültem. Fél órát csak a Rúzsa Sándor kinyitásával szenvedtünk, ugyanis a parafadugó kb szétmállott, nem lehetett kiszedni belőle rendesen, csak darabokban, de az alját már nem is tudtuk, így bele kellett nyomnunk. Életem első bora, amit nem tudtam kinyitni. Elég szomorú azért. És egyben siralmas. :'D Leszűrtem a bort, de így is tele volt parafa-szemcsékkel. De sietnünk kellett, így 1-1 poharat gyorsan elfogyasztottunk. Nem igazán lett így az itthoni alapozásból semmi, és mivel a helyszínen tudtuk, hogy drága lesz, így maradtunk, pia nélkül toltuk végig a bulit. Ami igazság szerint engem nem is akadályozott, egyedül csak abban inkább, hogy fáztam. És nem táncoltam annyit, mint szoktam. xd (Folytatáshoz "Bővebben".)

#17 - VISSZA AZ EGYETEMRE

2017.09.15. 08:33, crybaby
Címkék: suli
♫ ♪ Avicii - Without you

Tudoooom, ritkán írok nagyon. De igazából ez azért van, mert nincs miről. Jelenleg olyan az életem, mint egy szendvics, amiből minden "feltét" hiányzik. :c Na jó, azért ez nem teljesen így van, szóval akad itt mesélnivaló. xd 

Szóval múlt hét vége felé megszületett egy barátunk kislánya, úgyhogy nagy ünneplések voltak. :D Nagyon tündéri baba. c: Az ő születését követte Jason 24. szülinapja, bár én aznap melóztam, elkérezkedtem hamarabb, úgyhogy tudtunk menni ide-oda. Olyan XL-es gyrost ettünk, fuhh.... én csak negyed részt hagytam a tányéromon, ami négyzet alakú volt és fekete. Jason csak a felét bírta legyűrni, övé volt a fehér tányér. Mikor vittem vissza eltetetni, a csaj mondta, hogy "Van egy olyan megérzésem, hogy te ettél a fehét tányérból." Egy pillanatra elgondolkodtam, de megráztam a fejem. "Nem, az enyém a fekete volt." A csaj lehűlt, megkérdezte, hogy biztos? Nem viccelek? xD Nevettem, és mondtam, hogy tényleg. És hogy jó étvágyam van. Nem. Hitte. El. xD Még 3x megkérdezte csomagolás alatt, hogy de biztos? xddd Aztán azt mondta, hogy nem látszik rajtam, aminek borzasztóan örültem. :D<3 Mondjuk az elmúlt 9 hónapban nagyon sokat híztam - nem, nem vagyok terhes -, de remélem, minél előbb leadom majd. Mostmár kedd esténként zumbázni fogok. :D Ingyenes és nagyon jó buli. Aznap egyébként még kaptunk egy páros belépőt a moziba egy ott dolgozó barátunktól a Sokkal több, mint testőr-re. Nagyon vicces akciófilm volt. :D xdd Bírom Ryan Reynolds-ot. :)

Szóval elkezdődött a suli, történetesen hétfőn:

#16 - EGY FALAT BUDAPEST

2017.09.05. 10:12, crybaby
Címkék: budapest barátok
♫ ♪ alt-J (∆) - Breezeblocks

Na elnézést az eltűnésért, felgyorsultak itt a dolgaim. :D A szalonnasütős nyárzáró bulit követte Budapesten a nyárzáró Lithium Night az A38-on, amit előre megszerveztem egy barátommal. Ez a szombati napon volt. Este 8 után nem sokkal eldobott apum a barátaimhoz, mert ott gyülekeztünk. A Nyugatitól nem messze. Törénetesen a párom, Jason legjobb gyerekkori barátjánál, Noelnél. (Jason nem jött fel Pestre, egyedül mentem, sajna.) Már egy jó ideje terveztük a sráccal, hogy csapatunk valamit, ha már mind2en ott lakunk Pesten. :D Mikor megérkeztem, Noelnek már 2 vendége is volt, mindegyik srác Jason régi barátja volt, csak Pestre költöztek. Éppen a PS4-gyel játszottak, egyikükkel már találkoztam korábban, egyrészt mert az egyik legjobb barátnőmnek a volt barátja, ha mondhatjuk így, plusz Jason exe is járt vele, szóval családban marad. xD Ő volt Dan. A másik barátunkkal személyesen még csak most találkoztam, de anno már váltottunk 1-2 szót egymással neten. Ő Lucas, az egyik legnagyobb internetes hírközvetítő magazinnál újságíró. :) Mivel rengeteg időnk volt kezdésig (fél 12 xd), ezért játszottunk még Mortal Combattal, én próbáltam elfogni Noel macskáját, Dextert, aki ugyan még csak 2 éves, de hatalmas szőrgombóc és nehéz is. Sajnos elég félős, de nagyon szép. Nem tudom pontosan a fajtát, ez a kék szemű, a feje és a mancsai söétszürkék, amúgy bézs színű. Nagyon szép cica. *-* Söröztünk, aztán Noel felajánlotta a gin-tonicot, de úgy nyitotta ki azt a kinley-s flakont, hogy egy óriási szökőkút lett belőle a szoba közepén. xD Hát én nagyon nevettem. Noel pont akkor készült el, de sikeresen leöntötte mindenét, amiben jött volna. XD Idővel érkezett hozzánk egy új vendég, Jake, aki Lucas barátunk egyik haverja. Egy kis whiskey-kólázás után Noel és én eldöntöttük, hogy Just-dancelni fogunk. xD Egyetlen egy dal volt a PS4-en, azt is ülve játszottuk, de én 5 csillagot és egy koronát is kaptam, Noel meg csak 4-et. :DDD hihi. Jól szórakoztam. Közben zenéket hallgattunk, felelevenítve a gyerekkorunkat, és megalapozva az estét. (Hiszen ott is ilyen régebbi pop-rock számok szóltak.) Negyed 1-kor szóltam, hogy mostmár menjünk már, mert lekéssük a jó számokat. Közben feletették, hogy de Beat-be kéne menni, de nekem már megvolt a jegyem (, jó, csak 500 volt xddd, de nah) és nagyon mehetnékem volt. Háromnegyed is elmúlt már, mire sikerült 7 személyes taxit fogni, mivel 5-en voltunk. De amiket ott leműveltek addig.. :D Noelt és engem leszámítva a többiek már elég jó állapotba kerültek. xD Nagyon sokat nevettem velük, egyébként meg rendesek voltak velem, keresték az én társaságomat is, úgyhogy otthonosan éreztem magam velük, még úgy is, hogy közülük igazából Noel az egyik közeli fiúbarátom, de a többiekkel ugye nem igazán lógtam soha. (Nézd meg a folytatást a "Bővebben"-re kattintva)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
CHATBOX

> Chat szabályzat <

 
NÉZZ BE HOZZÁJUK IS :) ♥

Ha szeretnél kikerülni, jelezd a chatben vagy a vendégkönyvben! :)

>Szabályok<
Milyen képpel tudnál kitenni? <

   
   
   

korlátlan hely

Lekerültek <

 
CÍMKE FELHŐ

 nyitás | albérlet | új lakótárs | lora | anna 
teleportálás | zene | nyár | túra | rovarfóbia | utazás 
gportál | friss | tokaj | barátok | tisza-part | suli | bogyó 
cica | zánka | klub | design | 10dolog | 
film | sorozat 
budapest | buli | ősz | munka | kihívás | grey | álom
október | idézet | outfit | köszönet | playlist | linkek 
ételek 
| inspiráció | filmek | vásárlás | recept 
artmarket 
| hazugság | átváltozás | rózsa | múlt
7lecke 
| szülinap | jason | smink | blogger | levél | díj 

 
ONLINE OLVASÓK

mozillában nem látszik :(

 
BLOG +
Friss bejegyzések
2017.11.18. 11:34
2017.11.04. 14:16
Friss hozzászólások