N A P J A I M.
NAVIGÁCIÓ
CRYBABY BLOGJA
crybaby.gportal.hu
Sziasztok! c: Az oldal témája a blogolás, de igazából mindenfélét tervezek felpakolni rá, ami engem érdekel, vagy ami nekem fontos. Mivel szeretnék névtelen maradni, a crybaby-t használom a nevemként. Egy 21 éves, debreceni születésű, életvidám kispesti lány vagyok, infót tanulok Debrecenben, szeretem a pc játékokat, a sorozatokat (főleg vizsgaidőszakban), az állatokat; szeretek fotózni, videózni és túrázni, utazgatni. Sok minden érdekel, igazából szinte minden egy kicsit. Kíváncsi természetű vagyok, szeretek másokat meghallgatni, KLIKK TOVÁBB >>

INTERJÚ VELEM <
G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS <

 

 
TEENDŐK

Aktuális: 2018. augusztus 31-ig.

új fülest venni 
letenni a vizsgákat jan. 16-ig 

új mobilt venni 
felvenni a tárgyaim a legjobb profokhoz 
elvinni a cicát állatorvoshoz 
manikűröztetni 
pedikűröztetni 
ösztöndíjat szerezni 
elkezdeni kondizni 
elkezdeni egészségesen enni 

átmenni az összes tárgyból tavasszal 
elutazni Írországba 
nyár közepére 10kg-t fogyni!  

új ágyat venni a barátommal 
elutazni Olaszországba 

 
OLDAL INFÓK
URL: crybaby.gportal.hu
SZERKESZTŐ: crybaby
NYITÁS: 2017.07.15.
TÉMA: blog/napló
KÓDOK: GF & saját
E-MAILcrybaby.gportal@gmail.com
Köszönöm, hogy benéztél! :)
 
BLOG

#13 - 10 DOLOG, AMIT VALÓSZÍNŰLEG NEM TUDTOK RÓLAM

2017.08.25. 10:17, crybaby
Címkék: 10dolog
♫ ♪ Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back

Arra gondoltam, hogy leírok pár dolgot magamról, amit esetleg nem tudhattok még rólam, mert a délelőttömet itthon töltöm, és kicsit unatkozok. Az ilyen kiesett időkre tervezek majd 1-2 érdekesebb témával jönni magammal kapcsolatban. Most ez a bemelegítés. :D Kezdhetjük is:


1. Közellátó vagyok. - bizony, kontaktlencse nélkül már homályosan látok messzire. -2,5ös dioptriám van. Szemüveget ritkán használom, mert nem tetszik a kerete xd Majd egyszer veszek újat, de jelenlegnem futja rá.. :c a lencsékkel jól megvagyok, csak drágák, mert napit veszek. Nem minden nap hordom őket, van idő, amikor pihentetem a szemeimet. :)

2. Hatalmas mennyiségeket eszek. - sajnos tényleg így van, és bár jelenleg ez nem annyira észrevehető rajtam, mert izmosabb típusú lány vagyok, de kezd azzá válni, és bajok lesznek, ha így folytatom, szóval muszáj visszafognom magam. De egyébként tényleg jó étvágyú vagyok, és nekem is a hasamon keresztül vezet az út a szívemhez. C:

3. Mindig a finomabbat hagyom hátra evés közben. - szerintem sokan vagyunk így ezzel.

4. Sosem tört el semmim, egyetlen balesetem volt csak. - nagyon szerencsés vagyok, mert engem mindig elkerültek az efféle balesetek. 1-szer volt csak egy sérülésem, ami viszont nem rajtam múlt, semmi különös, általános iskolás alsós voltam, és az egyik barátnőm úgy csinálta nekifutásból a kézenállásból átpördülést hídba, hogy én még nem keltem fel előtte a földről és hát szemüveg volt rajtam (bár ezesetben lehet, hogy többet védett, mint ártott), és az lány cipője totál az arcombavágódott, a szemüvegem belső nyerge letörtés az alatta lévő fém belevésődött a szemöldököm és az orrnyergem találkozásánál a szememhez közel a bőrömbe. Fuh na ott féltem, hogy mi lesz. Nem akartam orvost, de anya azt mondta mély és be kell varrni, szóval muszáj voltam vele menni a sürgősségire. életem első varrata volt. Fura volt egy fémasztalon feküdni egy ilyen kis pici seb miatt. Elég ijesztő volt az a hely. xD De nem is fájt annyira, mint hittem. Na én azóta nem hordok szemüveget. :D Csak suliban használtam, ha nem láttam a táblát. Kontaktlencsét 2 éve használok kb, de mindaddig én szemüveg nélkül járkáltam mindenhova azóta a baleset óta. xddd 

5. Abszolút hallásom van. - ez az egyik dolog, amiért a hálát adhatok, amellett, hogy egészségesnek születtem. Nem jártam soha zenesuliba, oviban furulyáztam csak, ezt leszámítva semmi másra nem tanítottak, mégis megtanultam magamtól gitározni és zongorázni hallás után. Nem tudok kottát olvasni a mai napig, nekem az nagyon nehéz, irigylem azokat, akik olyan gyorsasággal képesek olvasni őket, mint a betűket. Nagyon nagyon szeretek zenélni és énekelni. A hangommal viszont van egy kis baj, mivel nem merem kiengedni, így erőtlen és kicsit halk, ha mondjuk mással duettezek. Nem képeztem eléggé sajnos, de tudok és szeretek is énekelni, csak nem elég markáns a hangom. :)

6. Fél évig kórusba jártam. - igen, hatodikos voltam, a felvétel gyorsan lezajlott, választanom kellett egy dalt és elénekelni a kórus előtt. Én voltam a legfiatalabb, mindenki gimis volt már. (Debreceni Református Kollégiumi Kántus) Ezután a zongorán leütött egy hangot a Tanár Úr, és mondta, hogy szolmizáljam le és fel, és majd amelyik jobb, az dönti el, hogy alt leszek vagy szoprán. Nos, mind kettő irányba sikerült teljesen jól, így fogta a fejét, hogy most mi legyen, azt mondta, döntsek én. Én pedig a szopránt válaszottam, mivel a hallásra támaszkodok, és a legtöbb ének alapdallama a szoprán, amit általában mindenki énekel. Azt hallani a legjobban.Viszont otthagytam a fentebb írt problémáim miatt. Egyszer egy kánonba egyenként kellett belépnünk, és az én hangom kb nem is hallatszott a többi lányé mellett. Elkeseredésemben többet nem mentem be, pedig már addigra fellépésre is jártam a csoporttal. De mégis kiszálltam.

7. Sosem voltak drága holmijaim, de több helyen is jártam már külföldön. - szeretem a szüleimnek ezt a felfogását, hogy ne luxuscikkeket gyűjtsünk, hanem élményeket. Évekig jártam ugyanazokban a turis és kínais ruhákban, csúfolhattak, mert nekem nincs ezem meg azom, de cserébe rengeteg helyen járhattam, és megérte! Óvodás voltam még, amikor eljutottam apával és a nővéremmel, plusz apa szüleivel Ausztriába és Lichtensteinbe. Csodálatos volt! Mi ilyen túrázós család voltunk, Magyarországon is szinte minden hegységben megfordultunk már, 2-3 hetente eljártunk közös programokra. Nagyon hálás vagyok ezért a szüleimnek, mindenbe belevontak minket és én is szeretnék ilyen lenni, mint ők! A következő állomás Olaszország, azon belül Lido di Jesolo volt, egy tengerparti szállás. Emellett Velencébe is eljutottunk. Ez az általános iskola 1. osztály megkezdése előtt volt nekem. Máig emlékszem mindenre, először voltam akkor tengerparton. Később még alsóban túráztunk a szlovák paradicsomban is, majd a barátnőm családjával együtt nyaraltunk Horvátországban. Az iskolával kijutottam  Erdélybe, nem is egyszer. A családommal voltunk még Görögországban egy szigeten, Korfun, illetve TörökországbanAntalya-ban, a gimivel voltam BécsbenIsztambulbanAlanyában - itt nagyon sok barátra tettem szert egy pályázati program keretében. Igazából úgy jutottam ki ingyen egy családhoz, hogy írtam egyangol történetet rímekbe foglalva. Ennyi.... xD Az egész iskolából 6 embert választottak ki, és én benne voltam. :D És a poén: a 2 legjobb barátnőm is. Nagyon nagyon jó volt! :) Később a családdal útközben Szlovéniában megállva, ismét voltunk OlaszországbanCaorle-ben. De ellátogattunk pár városba, köztük Padovába és Velencébe is újra.  :D Úgyhogy sokat köszönhetek, mert ezeket a dolgokat tényleg érdemes élőben személyesen megtapasztalni, és nekem ez megadatott "ingyen", vagyis szülői támogatással.


8. Volt már festve a hajam. - gimis koromban odavoltam a sötétvörös/bordó hajszínért, és kb 2 és fél évig voltam vörös, bár gyorsan fakult rókavörössé, szóval a sötét szín nem sokáig tartott igazából. Hagytam lenőni, aztán maradt az eredeti barna színe, de most tavasz elején elkezdtem használni a Balea szőkítő hajsampont, balzsamot és sprayt. 8mosás után rendesen úgy nézett ki, mintha be lenne festve és szinte mindenki kérdezte. Bár nekem inkább világós rókaszínű lett a hajam, de azóta a nap is szívott rajta, plusz fakult, így most hol világosabb, hol sötétebb, bár már van lenövésem is, így eléggé látszik a különbség, de inkább felkötve szoktam hordani a hajam, így annyira nem vész.

9. 2-szer voltam olyan beteg, hogy kórházba kerültem. - ez eltér a fenti balesetes sztoritól, mivel ez betegség. Az első 2 éves koromban történt, egyszerű kiszáradás, ez az első emlékem, amennyire vissza tudok emlékezni. A következő 2011-ben volt, gimiben voltam elsős. Nagyon régóta voltam megfázva és kiderült, hogy mononukleózisom volt, ún. csókbetegség. Szóval valószínű, elkaptam valakitől csókolózás útján. Akkor volt a "keresem önmagam" korszakom, úgyhogy ez könnyen elképzelhető, hogy más akaszotta rám. :/ 1 hétig feküdtem kórházban a fertőzött osztályon, mert annyira bedagadt a torkom, hogy egy icipici lyukon tudtam csak levegőt venni. És azóta horkolok... :ccc nem mindig, de akkor kezdtem el. Annyira viszont megérte bent élni a kórházi koszton, hogy 7 nap alatt 7 kilót fogytam. 62-vel mentem be, 55-tel jöttem ki. Lógott rajtam a nadrág, amiben bementem. Emberek, ezt teszi a sok alvás és étvágytalanság. xd Azóta is az 55kg a vágyott testsúlyom.

10. Félek a mélységtől, és a víztől, aminek nem látom az alját. - de komolyan, a térképen is kiráz a hideg, ha a sötétkék óceánt látom felülnézetből, akár műholdas, akár rajzolt képen. Nem a tériszonyommal van baj, mert az csak egy kicsit-közepesen van. De az, hogy nem tudom mi van alattam, amikor úszok, mert nem látom, az nagyon rossz érzéssel tölt el. Fura mert ha felnézek az égre este, akkor meg jó érzés tölt el, pedig a világűr még végtelenebb, "mélyebb", mint bármelyik óceán, mégis az még vonzz is, úgy felmennék egyszer egy űrállomásra. inkább csak az odaúttól félnék, hogy mennyire biztonságos.

Na, úgy érzem, egész hosszú poszt lett ebből, lassan már készülhetek is a délutáni piknikemre a barátaimmal. :D 

Még nincs hozzászólás.
 
CHATBOX

> Chat szabályzat <

 
NÉZZ BE HOZZÁJUK IS :) ♥

Ha szeretnél kikerülni, jelezd a chatben vagy a vendégkönyvben! :)

>Szabályok<
Milyen képpel tudnál kitenni? <

   
   
    
   

korlátlan hely

Lekerültek <

 
CÍMKE FELHŐ

 nyitás | albérlet | új lakótárs | lora | anna 
teleportálás | zene | nyár | túra | rovarfóbia | utazás 
gportál | friss | tokaj | barátok | tisza-part | suli | bogyó 
cica | zánka | klub | design | 10dolog | 
film | sorozat 
budapest | buli | ősz | munka | kihívás | grey | álom
október | idézet | outfit | köszönet | playlist | linkek 
ételek 
| inspiráció | filmek | vásárlás | recept 
artmarket 
| hazugság | átváltozás | rózsa | múlt
7lecke 
| szülinap | jason | smink | blogger | levél | díj 
advent 
| karácsony | család | carla 

 
ONLINE OLVASÓK

mozillában nem látszik :(

 
AKTUÁLIS